5

Komentari (5)

fukaraslana
Malo im 1,7 maraka od uefe pa traze 25 maraka za ulaz koji su to skutori
vuckobih
Realno Velez je u padu forme, igra na dva fronta uzima danak. Mislio sam da im je fond kvalitetnih igraca siri ali je PL pokazala da to bas i nije tako. Fokus svih nas je na to ako Velez ponovi igru protiv AEK-a da Svedi nemaju sta da traze, to je tacno ali treba imati u vidu da se utakvice sa tolikim nabojom i zeljom tesko mogu ponoviti pogotovo u kratkom vremenskom razmaku. Potrosnja igraca je bila ogromna bojim se da ce Svedi biti dosta svjeziji. Velezu zelim puno srece i znanja i da udju u historiju BiH fudbala kao prvi klub koji je izborio neko grupno evropsko takmicenje.
Salgijica
Svedjani nemaju izgleda
user1571956549
Ma kakvi Svedjani i bakraci... Ima da ih Hercegovci poderu akobogda... A svede nalupati posteno...
Arnel925
Realno AEK je stvorio fudbal za ove Šveđane. AEK je Real Madrid ovi Šveđani su Malaga. Kako onda oni mogu oružje spremiti ako Velež odigra kao protiv AEK-a.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.