Fukare se bakljadom oprostile od Elisa Bričića

Preminuo u 31. godini

Fukare se bakljadom oprostile od Elisa Bričića

Midhat Šljivak

FK Sloboda danas je u Banovićima ugostila HŠK Posušje u duelu 7. kola Premijer lige.

Tuzlanski tim je zbog radova na Tušnju još uvijek prinuđen utakmice igrati van svog grada, a kao bazu su odabrali susjedne Banoviće.

Sloboda i u Banovićima ima veliku podršku navijača. Fukare su stigle u ovaj grad i imali su poseban razlog da se nađu na tribinama.

Oni su u 31. minuti meča priredili veliku bakljadu. Ona je bila u čast Elisa Bričića, velikog navijača Slobode i člana Fukara koji je nedavno poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Fukare su se na ovaj način odlučile oprostiti od druga s tribine koji je godinama zajedno s njima bodrio crveno-crne s Tušnja.

Elis Bričić smrtno je stradao u 31. godini života. Doživio je tešku saobraćajnu nesreću u blizini Lukavca.

Fukare su se od njega oprostile i dva dana nakon smrti. Organizovali su veliku bakljadu na ulicama Tuzle kao posljednji pozdrav svom drugaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Elis Bričić jedan je od nas", poruka je koju su poslali navijači Slobode.

Ovaj momak će bez ikakve dileme zauvijek živjeti u srcima navijača tuzlanskog velikana.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Lahka mu zemlja Bosanska.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi