Elvedin Beganović odlazi sa klupe FK Mladost Doboj Kakanj

Izgubio povjerenje

Elvedin Beganović odlazi sa klupe FK Mladost Doboj Kakanj · Saznajemo

M. Šljivak

Elvedin Beganović bit će smijenjen sa pozicije trenera FK Mladost Doboj Kakanj.

Kako saznaje SportSport.ba, Beganović će postati bivši već u narednim danima, ali još uvijek nije poznato da li će klupu tima iz Doboj Kaknja napustiti prije utakmice protiv Zrinjskog ili nakon nje.

Beganovića neće spasiti ni eventualni dobar rezultat u meču protiv Plemića, ako bude vodio tim u toj utakmici. On je izgubio povjerenje i autoritet u svlačionici i odlučeno je da se ovaj stručnjak smijeni.

Još uvijek nije poznato ko bi Beganovića mogao zamijeniti na poziciji trenera Mladosti. Prvi čovjek kluba Mensur Mušija će morati brzo reagovati, a pred novim trenerom će biti samo jedan cilj - ostanak u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u dosadašnjem dijelu sezone pružala skromne partije u prvenstvu BiH. Nakon šest kola osvojili su samo pet bodova i upisali samo jedan trijumf.

Nakon utakmice sa Zrinjskim slijedi reprezentativna pauza i novi trener će imati nekoliko dana da se upozna sa ekipom, a debi bi trebao imati u duelu protiv Čelika na Bilinom polju 14. septembra.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Bio je tu iz nuzde dolazi ibro......u mladost....sta ce nama bravar .....moze pionire trenirat....volim te celik
0 5
Metropoljac
Kakav god da je Beganović nije sve do njega. Ovde se radi o lošem igračkom kadru koji je 'smandrljan' nakon rasprodaje svega što je iole valjalo. Bombastične najave pojedinih novajlija su bile bez ikakvog pokrića tako da su ostvareni rezultati pod vođstvom Beganovića više od očekivanog. Ko god da dođe na ovaku selekciju igrača neće napraviti više od Beganovića.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi