Elvedin Beganović više nije trener Rudara iz Kaknja

Saznaje SportSport.ba

Elvedin Beganović više nije trener Rudara iz Kaknja

S. Mlaćo

Elvedin Beganović (45) više nije trener Rudara iz Kaknja. 

Naime, Beganović je nakon današnjeg poraza svog kluba od Iskre iz Bugojna (0:1), odlučio podnijeti ostavku, smatrajući se glavnim krivcem za poraz.

Uprava Rudara odlučila je prihvatiti ostavku, te se zahvalila ovom stručnjaku na svemu što je do sada učinio na klupi Rudara.

U narednim danima čelnici Rudara će obaviti razgovore sa potencijalnim nasljednicima Beganovića, te će i biti poznato ko će sjesti na klupu federalnog prvoligaša iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rudar se nakon šest odigranih kola nalazi na četvrtom mjestu sa deset osvojenih bodova, tri manje u odnosu na Zvijezdu i Olimpik. Naredna dva kola Rudar će biti domaćin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi