Elvedin Begić i Robert Prosinečki pokazali veliko srce
Begić, Džemidžić i Prosinečki zajedno sa učesnicima humanitarne večeri u Zenici

Prisustvovali humanitarnoj utakmici u Zenici

Elvedin Begić i Robert Prosinečki pokazali veliko srce

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Večeras je u Zenici igrana humanitarna malonogometna utakmica za Almina Gazića iz Zenice.

Ovaj 34-godišnjak iz Zenice inače je bivši golman nekoliko zeničkih klubova, a bio je aktivan i na malonogometnim susretima, međutim bolest ga je nadamo se nakratko udaljila s nogometnih terena.

Iako su često kritikovani, nekada s razlogom, nekada ne, predsjednik nogometnog saveza BiH Elvedin Begić pokazao je večeras da ima veliko srce. Prvi čovjek našeg nogometa, zajedno sa Adnanom Džemidžićem izvršnim direktorom administracije saveza, te selektorom Robertom Prosinečkim, došao je u Zenicu, kako bi dao podršku i svoj udio u liječenju mladog Zeničanina.

Begić, kao i Prosinečki, te Džemidžić mogli su danas biti bilo gdje, ali su odlučili nedjeljno veče provesti u Zenici, za što im treba svakako odati veliko priznanje. Oni su pri ulasku u dvoranu nagrađeni velikim aplauzom, a nakon završetka utakmice, uslijedilo je dugotrajno slikanje sa svim akterima meča, ali i gledaocima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi