13

Komentari (13)

yossarian
@AGAZIJAGA Samo jedan poyy čuvenom lovcu GAYiji.
fbigoal
Jbo Begića on je svakako grobar fudbala, ali ne gledati Štilića do jeseni je žalosno pa makar na TV
Samoiskreno
Sarajevo, Borac, Radnik, Celik, Mladost, Zvijezda i Sloboda su vecina i zele da se proglasi prvak, prva 4 u Evropu i niko ne ispada.
tcity055
I Čelik i Zvijezda jesu al da niko ne ispadne. Gdje to ima.
Jesi li išao u školu, jesi li obrazovan, čitaš li, kontaš li, jesi li normalan ili si panglu? Takvi kao ti nam vode državu stupido.
Adohordas
****m vam mame svima u savezu a posebno ko koci nastavak prvenstva,ljudi dok je vrijeme treba na bilo koji nacin sprijeciti da vico konjina zeljkovic postane predsjednik saveza jer on unistava bh fudbal...hajde da napravimo nekad nesto
Ne obraćaj se klubovima već vici zeljkoviću mišu mali. Raja sve zna jer je upućena i čita. Grobaru BiH fudbala. Vrati se na aerodrom u cargo i broji avione.
Samoiskreno
Jasno je ko dan, Sarajevo prvak, prva 4 u Evropu, niko ne ispada.
DeleteTheElite
Neka ostane zenicka ***** da je svi guzimo
tcity055
Smece jedno vec se dodvoravas Zeljkovicu. Ako nisi spreman da doneses odluku vrati novac FIFI i UEFI i daj odma ostavku. Umjesto da grizes na svaki nacin da se igra ti sputavas i ove sto hoce KUP da igraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti