Haos na Grbavici - Gosti odmah krenuli na Topuzovića

Nakon utakmice

Haos na Grbavici - Gosti odmah krenuli na Topuzovića

E. Oštraković

Ekipa Željezničara ostvarila je pobjedu na domaćem terenu protiv Posušja sa 3:0 u okviru pretposljednjeg kola u Premijer ligi BiH.

Držali su se gosti u igri sve do 84. minute kada Hodžić postiže gol za vodstvo Željezničara, a bura protesta gostiju bila je zbog ovog gola.

Hodžić je loptu smirio rukom, protestovali su gosti, ali sudija Topuzović to nije vidio i priznao je gol domaćih.

Nakon utakmice nastao je pravi haos, jer čim je Topuzović svirao kraj igrači i stručni štab Posušja krenuli su na njega.

Jasno je da su to gosti uradili jer su bili ljuti zbog greške sudije koja je pokrenula njihov pad u igri i odredila tok utakmice.

Koliko je nezadovoljan Branko Karačić bio nakon utakmice u Sarajevu najbolje se vidjelo prilikom davanja izjava poslije utakmice.

Prvo je odbijao da govori, tvrdio da ništa ne čuje, a onda je samo kratko poručio:

"Sve ste vidjeli, hvala i doviđenja!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karačiću i gostima zasmetalo je suđenje, bilo je nekih diskutabilnih situacija u finišu, naročito kod gola Hodžića za 1:0 jer su gosti bili uvjereni da je rukom primio loptu, a bili su nezadovoljni i penalom u korist domaćih nakon toga te isključenjem Pavlovića.

Do kraja sezone ostalo je još jedno kolo. Željezničar gostuje u Tuzli kod Slobode dok Posušje na svom terenu dočekuje Velež.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

admirmo
Fuj koliko ih sudije guraju u zadnjih 5 kola i opet neće u evropu
10 3
Ecosport
Znaju li ovi šugavci pobijediti pošteno? Neki dan Veleža, a danas Posušje dobiše uz pomoć sudija. Yebem im sve što imaju žensko!
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi