Elvir Baljić novi šef struke FK Tuzla City!

Elvir Baljić novi šef struke FK Tuzla City!

E. Škorić

Bivši igrač Real Madrida i proslavljeni bh. fudbaler Elvir Baljić novi je šef struke u FK Tuzla City.

Nakon što je Milenko Bošnjaković otišao sa klupe, u Tuzla Cityju su nekoliko dana tragali za njegovom zamjenom i ubrzo pronašli rješenje.

Za novog trenera imenovan je Elvir Baljić, jedna od legendi bh. nogometa, bivši igrač Real Madrida, koji je godinama radio kao pomoćni trener u bh. reprezentaciji.

Asistirao je Safetu Sušiću, radio i u Turskoj, a sada će dobiti priliku da pokaže svoje trenersko znanje u Premijer ligi.

Bez dileme je ovo velika stvar i za kompletan imidž bh. nogometa, a naravno u Tuzla Cityju vjeruju da će proslavljeni Baljić zadržati ekipu u samom vrhu Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Baljića svugdje cijene, u Turskoj u Fenerbahčeu, Galatasarayju, Bursasporu i danas njegovo ime izgovaraju sa mnogo respekta a u karijeri je igrao i  za FK Sarajevo. Igrao je još za neke turske timove, a dres bh. reprezentacije je obukao 38 puta i postigao je 14 golova.

Asistent u bh. reprezentaciji bio je od 2010. do 2014. godine, nakon čega je radio samostalno u Karabuksporu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzemo90
2 u 1 dobili i trenera i pjevaca ?
23 3
Haroni
Pratili harmonika?
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti