Elvir Koljić će 'napuniti' račun ako njegov tim postane prvak

Craiova ne štedi

Elvir Koljić će 'napuniti' račun ako njegov tim postane prvak

Midhat Šljivak

Elvir Koljić igra još jednu fantastičnu sezonu u dresu rumunske Craiove.

Bh. napadač je glavna uzdanica ovog tima, nedavno je dobio novi bogatiji ugovor, a klub se nalazi pred titulom prvaka Rumunije.

A ako na kraju prođu prvi kroz cilj igrače čekaju poprilični bonusi. Obećano im je da će podijeliti 400.000 eura za trofej, a Koljić će biti među fudbalerima koji će dobiti najveći dio kolača.

Novac će se podijeliti prema broju utakmica i učinku na terenu, pa bi za titulu Koljić mogao dobiti 17.000 eura, odnosno maksimalno 20.000 ako pobijede još dvije utakmice do kraja sezone.

Najviše novca bi trebao dobiti Alexandru Cicaldau (30.000), zatim Mirko Pigliacelli (29.000), te Valentin Mihaila (24.500).

Top Komentari

BobPaisley
...zasluzeno,nadam se da ce uspjeti da osvoje titulu...poslije Dzeke nas najbolji napadac trenutno.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi