Majstorija Elvira Koljića!

Vraća se lagano u formu

Majstorija Elvira Koljića!

Haris Zilić

Bh. napadač Elvir Koljić (27) lagano se vraća u staru golgetersku formu nakon dosta problema sa povredama. Nadamo se da su povrede iza Elvira i da će u nastavku karijere biti prava "noćna mora" za golmane.

U 3. kolu Lige za prvaka rumunjskog prvenstva uzbudljiv duel odigrali su Farul Constanta i Craovia.

Domaći su slavili sa 3:2 u utakmici sa dosta uzbuđenja i preokreta. Bila je to prava fudbalska poaslastica.

Upravo je naš Elvir Koljić započeo spektakularnu noć pogotkom u devetoj minut. Fenomenalno je primio loptu među štoperima Farula i majstorski pogodio za vodstvo svoje ekipe od 0:1. Pogodak koji će sigurno biti na TV špicama.

Nakon toga Farul stiže do izjednačenja u 17. minuti preko Munteanua, a Alibec u 37. minuti nije bio precizan sa bijele tačke.

Oglasi

Novo vodstvo za goste ovaj put od 1:2 u 48. minuti Alexandru George je bio strijelac, a Koljić upisuje asistenciju.

Do kraja susreta preoket Farula.

Grameni je u 54. minuti pogodio za 2:2 na asistenciju Alibeca, a trijumf Farulu donosi Laire golom iz penala u 82. minuti utakmice.

Farul je sada lider sa 39 osvojenih bodova, Craovia je četvrtoplasirana sa 29 bodova u Ligi za prvaka rumunjskog prvenstva.

Što se tiče našeg Elvira Koljića on je ove sezone u prvenstvu Rumunije odigrao 18 mečeva postigao tri gola i upisao četiri asistencije.

Top Komentari

NoSikiriky
Šteta za ovog momka što su ga povrede uništile....
3 0
Carmagle
Koljic je za prevljaka Edin Dzeko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi