10

Komentari (10)

protiv modernog fudbala
zar nijr trebao u belgiju?
Brada94
Sretno brate nekad zajedno u NK Kljuc kao klinci a sad si profesionalac ,mnogo sam ponosan na tebe i zelim ti mnogo golova i uspijeha u Rumunjskoj i InshaAllah ubrzo u reprezentaciju veliki pozdrav od Muhe
ArminA
Halo selektori ,pa gdje ste vi nisam vas prepozn'o !?! Momak vrijedno radi i polako ide korak po korak ,svakako da je transfer dobar i vrijedan paznje . Za Dzeku su govorili da je panj,covjek napravio slican transfer i gledajte dokle je panj zavrsio ,mozete mu lizati jaja .Tako ce biti i sa Koljicem ,uostalom niko od vas nije napravio ono sto je on vec sad ,zato sutite i gledajte ...
protiv modernog fudbala
ti poredis dzeku i njega?
FreedomBH
Dobar transfer,samo malo para.Zar se stvarno ocekuje Bayern,Real I slicno,gdje nebi bio ni u B timu. Ovako je bolje,bar se moze borit za startnu.Sretno Koljicu.
Prle
Niko ne ocekuje potpis za klubove koje se bore da osvoje ligu prvaka... ali je mogla biti belgijska, grcka, turska, svedska, itd. Dodaj tome drugu ligu engleske i njemacke...Sve je to bolje od rumunske lige.
Prle
Rumunski klubovi nemanu nikakve bitne uspjehe na reprezentativnom ili klupskom nivou. Ovo je realno jako los korak za njega. Ocigledno je da se sve odvilo na silu, samo da ode van BiH.
xavi26
Ali zato imaju 450.000 eura da plate ostete za njega..
goofy
kakva smijurija...begija, spanjolska, turska da bi na kraju zavrsio u rumuniji...stvarno veliki transfer
Jadnimi
dobar transfer
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.