Elvir Koljić sve bliže povratku: Nasmijan je, trči, šutira...

Uskoro opet na terenima

Elvir Koljić sve bliže povratku: Nasmijan je, trči, šutira...

E. Škorić

Bh. reprezentativac Elvir Koljić teško se povrijedio u oktobru prošle godine.

Koljiću je na meču njegove Universitatee Craiove u rumunskom šampionatu protiv Poli Iasija jedan protivnički igrač slomio nogu. Prve prognoze nisu bile obećavajuće, ali je nakon dodatnih pregleda ustanovljeno da bi se Koljić već u februaru mogao vratiti na teren.

Koljić je radio naporno u teretani, sada je počeo da vježba s loptom, a video koji je objavio njegov klub daje nam optimizam da bi ubrzo mogao opet na terene.

Podsjetimo da je u prvih sedam utakmica postigao šest golova i on će svakako biti potreban i novom selektoru BiH Ivaylu Petevu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

Prinudni
Svaka čast majstore da nam se jači vratiš
10 0
Koljicfan
Mashallah. Jedva te cekamo!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi