Mihalache poslao Koljiću sms poruku, odgovor bh. napadača ga ostavio bez riječi!

Nakon krvničkog starta

Mihalache poslao Koljiću sms poruku, odgovor bh. napadača ga ostavio bez riječi!

A. Čaušević

Ovidiu Mihalache je krvničkim startom nad Elvirom Koljićom bh. napadača poslao van terena na nekoliko mjeseci. 

Bilo je to u finišu prvog poluvremena utakmice Craiova - Poli Iasi kad je Mihalache Koljiću slomio skočni zglob odličnom golgeteru koji je tako ostao bez transfera karijere u Dynamo Kiev.

Nekoliko dana nakon nemilog događaja 35-godišnji veznjak je rumunskim medijima ispričao da nije imao mira dok Koljiću nije poslao sms poruku.

"Pričao sam s njim preko poruka. Pisao sam mu, sve je dobro prošlo, izvinio sam se njemu i porodici. Rekao sam mu da duboko žalim zbog svega što se desilo, da nisam imao namjeru i da je sve velika nesreća", kazao je Mihalache.

"Samo kad bih mogao vratiti vrijeme... Poželio sam mu brz oporavak i da se što prije vidimo na terenu."

"Elvir mi je odgovorio da nema nikakav pik na mene, da je to nogomet i da se dešava. To me učinilo sretnijim."

"Malo sam se smirio, jer je ovo težak period za njega, ali i za mene. Obojica prolazimo kroz težak period. Teško je", rekao je Rumun.

Prema najavama iz Rumunije Koljić bi se na teren trebao vratiti na proljeće što znači da bi mogao zaigrati za Craiovu u drugom dijelu sezone.

Top Komentari

Koljicfan
Nije slomljen skocni zglob! Katastrofa... Sve najbolje Elvire, ako Bog da u februaru se vracas na teren.
7 0
Mirsad1705
Vezni fudbaler???? Start s leđa, po stajnoj nozi, start koji je očito imao za cilj sve osim lopte. Postoji jednostavno rješenje za sve ovakve "fudbalere", koji divljački startuju na protivnika ne razmišljaljući o posledicama. A to je zabrana nastupa igraču koji je povrijedio drugog igrača, sve dok on ne bude ponovo sposoban da odigra svih 90 minuta! Pa da vidimo hoće li onda biti oprezniji? Sinoć je engleski sudija apokazao crveni karton našem reprezentativcu za nepostojeći faul nad Levandovskim. Šta je rumunski sudija pokazao ovom divljaku Mihalačeu?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi