Sjajne vijesti stižu iz Rumunije: Elvir Koljić uskoro na terenu

Oporavio se od teške povrede

Sjajne vijesti stižu iz Rumunije: Elvir Koljić uskoro na terenu

E. Čaušević

Bh. napadač Elvir Koljić početkom oktobra prošle godine doživio je tešku povredu na meču Craiove i Pol lasija.

Koljić je do tog trenutka bio najbolji igrač Craiove i u odličnoj formi, a onda mu je protivnički igrač u jednoj bezazlenoj situaciji krvničkim startom slomio nogu.

Bh. napadač se već više od četiri mjeseca oporavlja od povrede, a nedavno je počeo s laganim treninzima i ono što je najbitnije oporavak ide bolje nego što se očekivalo.

Iz Rumunije stižu odlične informacije da će se Koljić ove sedmice priključiti ostatku ekipe i s njima trenirati.

Naravno, neće se rizikovati s povratkom na teren jer je cilj Craiove da se Koljić prvo vrati u formu, a zatim će postepeno dobiti šansu na terenu. Navodno, bh. reprezentativac bi se trebao na teren vratiti za tri ili četiri sedmice.

Rumunski mediji pišu da je Koljić najvažniji igrač Craiove, te da su za njih odlične vijesti što će imati bh. napadača na raspolaganju u najvažnijem dijelu sezone. Prije povrede Koljić je na šest utakmica zabio šest golova.

Promo

Top Komentari

Pajver
Ko je sad pa ovaj
0 8
K79
Sretno majstore !!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi