"Ne možeš reći da je sve slučajno, poznajem te gadove, znam šta misle"

Predsjednik Craiove bijesan na defanzivca koji je slomio nogu Koljiću

"Ne možeš reći da je sve slučajno, poznajem te gadove, znam šta misle"

E. Škorić

Sorin Cartu, predsjednik Craiove, oštro je opleo po igraču koji je sinoć uništio sezonu Elviru Koljiću.

Craiova je sinoć slavila s 1:0 protiv Poli Iasija, ali ta pobjeda pala je u drugi plan jer je stravičnu povredu imao Koljić u 35. minuti. Za njega je sezona gotova, a istu mu je uništio 35-godišnji štoper gostiju Marius Mihalache.

"Za nas je tragično da više ne može igrati, jer je igrač kojeg smo čekali cijelu prošlu godinu. Kad Mihalache uradi nešto tako, sigurno ne želi da slomi nogu, ali želi da pokaže da je to njegov teritorij i da pokaže da je on tu gazda. Vidio sam takve gadove poput njega, znam šta misle, vidio sam dovoljno ovih trikova, imao sam dosta protivnika u karijeri. Sve se radi sa malim zakašnjenjem, ali znam šta misle", rekao je prvi čovjek Craiove, koji je oštro osudio potez 35-godišnjeg defanzivca koji je slomio nogu bh. reprezentativcu.

"Ne možete mi reći da je sve to slučajno. Jasnao je da ne žele da slome nogu, ali kao što sam rekao - obilježe svoj teritorij i onda žele pokazati da je njihov. Mihalache bi trebao sa svojim timom igrati u drugoj ligi", dodao je Cartu.

"Čini se da je ovo dijete prokleto (Koljić op.a). Nije bilo pisanih ponuda, ali o njima se raspravljalo. Ostalo je bilo još nekoliko dana da se dogodi transfer. Ovako ima frakturu fibule, zahtijeva obaveznu operaciju i pauzirat će 6-8 mjeseci. Neka mu Bog bude na pomoći", dodao je prvi čovjek Craiove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti