Rumuni tvrde da je najnesretniji nogometaš na svijetu: Kraj sezone za Elvira Koljića!

Potvrđene loše vijesti

Rumuni tvrde da je najnesretniji nogometaš na svijetu: Kraj sezone za Elvira Koljića!

E. Škorić

Bh. reprezentativac doživio je četvrtu tešku povredu u posljednje tri godine i, nažalost, propustit će ostatak sezone.

Prema pisanju rumunskih medija, bh. golgeter ima frakturu fibule i neće na teren do kraja sezone. Baš u trenutku kada je bio u sjajnoj formi i kada mu se smiješio veliki transfer, desilo se ono najgore.

Rumunski prosport.ro piše kako se Koljić čak četiri puta teško povrijedio u prethodne tri godine. Prvi put kada je igrao za Lech, drugi put u bh. reprezentaciji, a treći i četvrti put u dresu Craiove u Rumuniji.

Smatra se zbog toga jednim od najnesretnijih nogometaša na svijetu. Dvadesetpetogodišnji bh. reprezentativac je postigao šest golova u pet mečeva ove sezone i bio je ključan igrač Craiove.

Kijevski Dynamo spremao je ponudu od sedam miliona eura, spreman je bio dati i više, a realizaciju transfera s nestrpljenjem su čekali i u bh. premijerligašu Krupi jer bi dobili dobar dio 'kolača'.

Top Komentari

Saimai1316
Zao mi momka bogami,taman kad sve poslozi nakon povrede,sve ga super krene i opet povreda,ajd ako bog da jos jaci da nam se vratis nakon ovog,taman da budes spreman za euro sljedece godine
9 0
Mig_Mig
Ako je fibula samo, a misici i zivci ok. Onda je dobro prosao.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi