Užas u Rumuniji: Čulo se kako nešto puca, nadali smo se da nisu kosti našeg igrača

Teška povreda bh. reprezentativca

Užas u Rumuniji: Čulo se kako nešto puca, nadali smo se da nisu kosti našeg igrača

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić večeras je teže povrijeđen tokom susreta Craione i Pol Iasija.

Na Koljića je pred kraj prvog poluvremena krvnički startovao protivnički igrač Mihalache, a kolima hitne pomoći je bh. napadač prebačen u bolnicu.

Pregledom je potvrđeno da se radi o lomu fibule, a Koljićev saigrač Marius Constantin za rumunske medije je ispričao kako se osjećao u toj 34. minuti.

"Nažalost, Koljić je teže povrijeđen. Nadali smo se da nije tako loše, no čulo se kako nešto puca, nadali smo se da je to udar kopački, a ne kosti našeg igrača", rekao je Constantin.

"Bio je u sjajnoj formi, šteta za njega i nas. Pratilo ga je nekoliko klubova, imao je nekoliko ponuda i ono što je najvažnije, igrač koji je bitan za naš tim. Pokušat ćemo nadokanditi njegov izostanak", dodao je Constantin.

Top Komentari

Maestro
Nadam se da ćeš se opopravit brže od očekivanog kad se samo sjetim kakav lom noge je imao Nurkić pa se vratio jači nego ikad tako i tebi želim što brži oporavak i povratak u top formu
16 2
Zaccheroni
BiH je uz tebe,brz oporavak zmaju!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi