FK Željezničar sjajnom fotografijom potvrdio dolazak Elvira Rahimića
Foto: Adem Ćatić, fkz.ba

Dolazi na mjesto sportskog direktora

FK Željezničar sjajnom fotografijom potvrdio dolazak Elvira Rahimića

Eldar Ganibegović

FK Željezničar je sjajnom fotografijom objavljenom na društvenim mrežama potvrdio da u klub stiže Elvir Rahimić. 

Kako je SportSport prije nekoliko dana i najavio, novi član FK Željezničar postati će bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Elvir Rahimić.

General će postati novi sportski direktor velikana s Grbavice, a danas je FK Željezničar to i potvrdio, indirektno doduše.

Na Facebook stranici sarajevskog kluba osvanula je fotografija Elvira Rahimića kako gleda na stadion Grbavica.

U fokusu je sam stadion, no kako Rahimić ima karakterističnu frizuru nije ga teško prepoznati.

S tri emojija jasno je administrator stranice najavio da uskoro popularni Rahima potpisuje i tako Željezničar nakon jedne loše sezone kreće u novu eru i nada se boljim vremenima.

Oglasi

🔜✍️🫡 📷 Adem Ćatić, fkz.ba

Posted by FK Željezničar on Monday, June 10, 2024

Rahimić je rođen u Živinicama, a možemo slobodno reći da je status legende stekao u moskovskom CSKA čije boje je branio u čak trinaest sezona.

Sasvim sigurno se radi o čovjeku koji ima mnogobrojne kontakte u svijetu fudbala, pa je za očekivati da to iskoristi sa pozicije sportskog direktora Željezničara.

Osim Rahimića, kao što smo već i pisali, u Željezničar stiže i Denis Ćorić, koji je sporazumno raskinuo ugovor s Posušjem, tako da više ne postoje prepreke za njegov dolazak na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako neslužbeno saznajemo Plavi će glavni dio priprema za novu sezonu obaviti na Zlatiboru ili u Sloveniji.

Dodajmo i to da još uvijek nije poznato ko će sa Ćorićem činiti stručni štab Plavih s Grbavice, no izvjesno je da će Ćorić imati dozvolu da dovede barem jednog pomoćnika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Neko se slika sa nebodera a neko sa brda. Kako je ko naučio!!!
2 2
Hadzija123
Idemo Kapetane sada jako uvijek si bio tih i radio na terenu sve oerfektno sada nastavi tako i na ovoj funkciji,****s ove debile sto dovode lajavce iz Madrida ,hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi