3

Komentari (3)

Jupp
Ma sudeći po igri, mogli bi se kvalifikovati, naravno treba popraviti dosta stvari, ali mi (navijači) smo željni ovakvih utakmica, borbenost na prvom mjestu i volja! Ovo se zove igra, a ono protiv Finske ne želimo više da gledamo, da ne pominjem prethodne utakmice. Imamo solidan tim, možemo se kvalifikovati!!!
BogatiDijasporac
Inače sam među prvim da kritikujem repku, ali ona predstava od sinoć je kapa do poda. I pored toga što Francuzi imaju daleko bolji individualni kvaliteit, igrači njihovi imaju bolji kontinuitet u klubovima + igraju duže zajedno + svjetski prvaci, mi smo pružili jako dobar otpor, igrali disciplinivano, borbeno. Ovako protiv Ukrajine i Finske, i devet bodova su naši. Mada će i Kazahstan biti zeznut protivnik.
Rajvosa2019
Odigrali smo odlicno - Francuzi nisu mogli igrati bolje jer im mi to nismo dozvolili - nadam se da ce mo igrati ovako u nastavku kvalifikacija// steta za rezultat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.