"Odigrali smo taktički i fizički dobro protiv najjače reprezentacije svijeta"

Rahimić žali za rezultatom

"Odigrali smo taktički i fizički dobro protiv najjače reprezentacije svijeta"

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija BiH  pokazala je zube svjetskim prvacima Francuzima i minimalno je poražena 0:1 u trećem kolu kvalifikacijama za SP 2022. godine.

Nakon meča komentar je dao pomoćnik u stručnom štabu naše selekcije, Elvir Rahimić.

"Odigrali smo dobru utakmicu i taktički i fizički. Momci su odradili sve što se dogovorilo. S ovakvim reprezentacijama jedna mala greškica se kažnjava. To je fudbal. Igrali smo protiv reprezentacije koja je najjača na svijetu i rezultat je takav kakav jeste", rekao je Rahimič zatim dodao:

"Protiv velikih selekcija se igra 110%, ali nadam se da ćemo sa svakom reprezentacijom igrati ovako. Opet rezultat je taj, a govori da smo izgubili 0:1. Svaka ekipa mora da ima neke sisteme igre. Mi smo večeras imali ovaj sistem, koji nam se činio najboljim. Trebamo probati još neke igrače i mlađe. Tako da će nam prijateljske utakmice u junu dobro doći."

Top Komentari

Rajvosa2019
Odigrali smo odlicno - Francuzi nisu mogli igrati bolje jer im mi to nismo dozvolili - nadam se da ce mo igrati ovako u nastavku kvalifikacija// steta za rezultat
6 1
Jupp
Ma sudeći po igri, mogli bi se kvalifikovati, naravno treba popraviti dosta stvari, ali mi (navijači) smo željni ovakvih utakmica, borbenost na prvom mjestu i volja! Ovo se zove igra, a ono protiv Finske ne želimo više da gledamo, da ne pominjem prethodne utakmice. Imamo solidan tim, možemo se kvalifikovati!!!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi