Elvis Džafić produžio ugovor sa FK Sarajevo

Ostaje na Koševu

Elvis Džafić produžio ugovor sa FK Sarajevo

E. Čaušević

Ekipa FK Sarajevo počela je u ponedjeljak pripreme za novu sezonu.

Bordo klub 1. avgusta očekuje početak Premijer lige, a 27. avgusta će igrati prvo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Na Koševu se vrijedno radi kada je u pitanju sklapanje igračkog kadra. Nova pojačanje se tek očekuju, a u klubu rade na produženju ugovora s igračima kojima je završavala saradnja.

Nakon što su danas Dupovac i Oremuš produžili ugovore isto je uradio i golman Elvis Džafić. On je sa Sarajevom produžio ugovor na godinu dana uz mogućnost da isti produži i narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Sarajevo, ovdje sam već dvije godine i imam samo riječi hvale kada su u pitanju ovaj klub i njegovi navijači. Drago mi je da smo dogovorili nastavak saradnje i nadam se da ćemo nastaviti da nižemo uspjehe i dobre rezultate", rekao je Džafić.

Ovaj 29-godišnji golman u Sarajevo je stigao na ljeto 2018. godine iz Triglava, a u dresu bordo kluba u prethodne dvije godine branio je na tek četiri utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Svaka cast za potez uprave! Fk Sarajevo je jos jednom pokazao da je pravi klub. Momak je do prije par mjeseci muku mucio sa karcinomom, ovo je prava nagrada i podstrek za njega!!!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije