Aganspahić: Realno je očekivati da pobijedimo Želju

Optimizam na Bilinom polju

Aganspahić: Realno je očekivati da pobijedimo Želju

Ekipa Čelika odlično je otvorila novu sezonu u Premijer ligi BiH.

U dosad odigrana tri kola Zeničani su osvojili sedam bodova, što je iznad svih očekivanja, a naredno kolo za crno-crvene donosi derbi sa Željezničarom.

"Otvorili smo sezonu bolje nego što smo očekivali. S dva gostovanja izvukli smo šest bodova, dok smo sa Sarajevom remizirali, što i nije loše ako se uzme u obzir da se radi o prvaku BiH", kaže napadač Čelika Almir Aganspahić, te se osvrće da duel sa Željezničarom.

"Željezničar je u dobroj formi. Imaju isto bodova kao i mi, neće biti lako, ali dat ćemo sve od sebe kako bismo odigrali što bolju utakmicu i na kraju pobijedili. U ovom trenutku to je više nego realno."

Aganspahić je također istakao kako je još rano prognozirati gdje bi Čelik mogao završiti, no svejedno se nada da će sezona biti uspješnija od prošle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Na čemu li grade toliki optimizam,da mi je samo znati?!
0 12
Majstor_ZE
Srce na teren, zenicki do kosti
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi