Emerson i Eduardo u Benfici

Još dva pojačanja za Orlove

Emerson i Eduardo u Benfici

Brazilski štoper Emerson i golman Eduardo, još su dva nova pojačanja za lisabonsku Benficu.

Emerson (25), stigao je iz francuskog šampiona Lillea za obeštećenje od 2 miliona eura i potpisao je trogodišnji ugovor. On je u Lilleu bio još od januara 2007. i debitovao je za tu ekipu dok je trener bio Claude Puel, a došao je iz Paranaensea.


Reprezentativni golman Eduardo (28), došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Genoe. On je do sad 27 puta branio za portugalsku A selekciju, a u Prvoj ligi je debitovao 2007. kao član Beire Mar. Potom je bio član Brage, Setubala i opet Brage iz koje je u ljeto 2010. za obeštećenje od 4,5 miliona eura otišao u Genou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti