2

Komentari (2)

Ecosport
Zaradili 15-ak miliona na momku koji je mogao biti dobar. Ništa. Laporta je ****ar, a uskoro će se pokazati da ništa dobro nije uradio. Sklopio je pakt sa Perezom i tako će Barcelonu srozat i reputacijski. Već je finansijski srozana. Zadržao je trenera s kojim će ekipa završiti možda među 5 prvih u Španiji. A o Evropi ne treba sanjati. Mislim da bi Barça ove godine mogla po prvi put igrati Ligu Evrope iliti Ligu UEFAe.
denimen9
Da ovim školovanim novinarima objasnim zašto ovo 29 dana nije istina. Barcelona je ovog dečka kupila još 2019. godine. Odmah su ga posudili nazadu Betis gdje je igrao zadnje dvije sezone. Ono što ne znate ili ne želite da znate jeste da je pri posudbi dogovorena i buy-back klauzula koju su ovi aktivirali i doveli ga nazad u Barcelonu za 9m €. Iskoristili su tako interes Tottenhama i prodali im ga za 25 m €. Cijelo ljeto pišete kako je Barcelona u minusu i onda vam čudan jedan ovakav potez. Ovo je nešto sasvim normalno u transfer politici ovih dana. U Italiji se ovo radi vec 25 godina. Ali hajd kvazi je kvazi pa i u novinarstvu. Dva puta je pripreme radio sa Barcelonom i odigrao par utakmica sada u Augustu, tako da stvarno ne kontam gdje nadjoste ovih 29 dana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.