Fudbaler Tottenhama predmet ismijavanja: Prebacio tribinu i pogodio automobil na parkingu

Užasan šut Emersona

Fudbaler Tottenhama predmet ismijavanja: Prebacio tribinu i pogodio automobil na parkingu

Eldar Ganibegović

Danas nam iz Engleske dolazi jako zanimljiva situacija. Jedan fudbaler je u Premier ligi uspio tako užasno da šutira da je prebacio tribinu i pogodio automobil na parkingu iza.

U okviru 14. kola engleske Premier lige danas su snage odmjerili Bournemouth i Tottenham, a krajnji rezultat glasio je 2:3.

Moore je doveo Trešnjice u vodstvo u 22. minuti, a isti igrač u 50. minuti duplira vodstvo svog tima.

Tottenham je uspio doći do izjednačenja preko Sessegnona koji je pogodio u 57. i Daviesa koji je strijelac bio u 73. minuti. Bentancur golom u sudijskoj nadoknadi donosi Tottenhamu velika tri boda.

Zanimljiviji od svih pet golova koje smo vidjeli na Vitality stadionu jeste promašaj jednog igrača Tottenhama s kraja prvog dijela utakmice.

Naime, Emerson Royal je pet minuta prije odlaska na odmor primio jednu loptu i šutirao, ali na užasan način.

Prema izvještajima iz Engleske, lopta je preletjela tribinu iza gola Bournemoutha i pala na jedan od automobila na parkingu koji se nalazi kod stadiona.

[twitter]https://twitter.com/eurofootcom/status/1586367803812192256?s=20&t=0rJjUMK09l3hDK6b_fVY4w[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Odmah je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama. "On je lažni Brazilac", "Pokušavam se smijati, ali ne mogu da zaustavim suze", "Najslabiji igrač u Premier ligi", samo su neki od komentara dežuršnih kritičara na Twitteru. 

Emerson je utakmicu završio u 63. minuti kada je umjesto njega na teren Antonio Conte poslao Ivana Perišića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti