15

Komentari (15)

yossarian
Želiš li djevojku za jednu noć? Nađi vijest o Arsenalu na sportsport.ba i komentatora sa nick-om Gazija. To je zapravo Mia Khalifa koja u pauzama snimanja kaki na vijestima o Arsenalu.
arsenal_fan_1886
izvod iz komentara: "i da ne navijam za united niti city ni liverpool ali volim kad arsenal se nada da ce uci u top 4 a zavrsi 5,6,7 ili 8 zbog toga pratim PL" paradoks - mišljenje protivno opštem mišljenju. podvrsta antiteze: rečenica čija su dva dela na prvi pogled potpuno suprotni, a ipak stoje jedan pored drugog npr.: Ne bojim se, ali me je strah.
gaziiiiJAaaa
OVI sto navijaju za 56SENAL sve neki PAMETNJAKOVICI U POKUSAJU...to ti je isto kada kazu:56SENAL NIJE VELIKAN, ALI ZATO JE BOGAT KLUB..
yossarian
@arsenal_fan_1886 U pogledu izvoda iz komentara koji citiraš, jedina tačna tvrdnja je da nema smisla. Ali čovjek je ostavio svoj komentar, pozitivan ili negativan, svejedno. U pogledu komentara koje ostavlja MiaGazija Khalifa, jedina tačna tvrdnja jeste da je u pitanju čista patologija.
arsenal_fan_1886
gazija nemoj pogresno shvatiti, ali tvoje komentare ne uzimam ozbiljno jer su napisani u okviru radne obaveze...
Pala
EmeryOUT dovedite menadzera koji je osvojio ligu prvaka ako zelite igrati ligu prvaka a ne menadzera koji osvaja ligu evrope koji samo ima dobru kosu svaku utakmicu. Jedino sto valja je napad koji je izvuko arsenal proslo kolo u PL , sredina , odbarana , golman apsolutna 0. Oderat ce vas i nako slab UNITED 3x lige prvaka bez i jednog napadaca ljudi igraju sa maloljetnicima a da ne pricamo o liverpoolu i city . Za fanove arsenalcica kojeg gazija zove bogatim a nema 70 mil da plate odjednom vec u 5 godina nebi nista komentariso i da ne navijam za united niti city ni liverpool ali volim kad arsenal se nada da ce uci u top 4 a zavrsi 5,6,7 ili 8 zbog toga pratim PL
gaziiiiJAaaa
E neka nas ima druze, ali džaba ti njima(nacijacima 56SENALA) objasnjavas i iznosis cinjenice, oni zive u SVOM FILMU..Vjeruj mi oni ZIVE U NADI...oni misle da imaju sansu da ove.godine cak budu i PRVACI..a kada im REALNOST pukne samar u martu, pricat ce kako su oni MLAD TIM, puno povreda i istale SIMPATICNE IZGOVORE SVOJSTENI SAMO NJIMA.. A u sustini to je tim od 6 mjesta pa DOLE..sportski pozdrav
Grohotom_se_smijem
Gazija treba biti pesimista
Grohotom_se_smijem
Ako žive u svojoj nadi pusti ih
gaziiiiJAaaa
Ja NJIMA ne zelim lose, ja im kazem kako ce BITI..Oni su ti koji psuju, a na kraju svake sezone BUDE onako kako sam im GOVORIO..SAMPIONI IZGUBLJENIH STVARI..
edinho
Hahahah...pazi ovo MiaGazija ima jos ovih CMAROVA poput tebe...udruzite se pod sloganom...(GROHOTOM SE SMIJEM-PALA-MIAGAZIJAKALIFA)....hahahaha
Mirso12123
Edinho.. Fan sam Arsenala
arsenal_fan_1886
tri pobjede u nizu, nije loše, ako protiv man utd ostvare dobar rezultat malo ce se amosfera popraviti. ako je Xhaka emerijev izbor to je ok, ne treba suditi liku nakon 3 utakmice, to je lose. ne vidim da je jordan henderson ista bolji igrac od njega, krampe su oba, ali moras imati takvog cvrstog lika na sredini terena pogotovo u engelskoj ligi
gaziiiiJAaaa
NE NE nisu TROFEJI PROBLEM, nego ko ZELI biti kapiten..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.