Emery donio odluku o kapitenu Arsenala, jutros je to igračima saopštio

Xhaka ostaje kapiten

Emery donio odluku o kapitenu Arsenala, jutros je to igračima saopštio

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala odabrao kapitena nakon savjetovanja s igračima.

Granit Xhaka predvodio je Arsenal kao kapiten proteklih utakmica, a menadžer kluba Unai Emery je nakon savjetovanja s igračima donio odluku da švicarski reprezentativac zadrži traku na duži period.

Nekoliko igrača je bilo u opticaju, no Emery više nema dilemu. Inače, pored njega su u konkurenciji za kapitensku traku bili i Aubameyang, Ozil, Lacazette...

Upravo će jedan od njih trojice biti zamjenski kapiten.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Xhala je kapiten i u reprezentaciji Švicarske, a navodno je zbog toga Shaqiri odbio da igra za nacionalni tim.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
NE NE nisu TROFEJI PROBLEM, nego ko ZELI biti kapiten..
2 3
yossarian
Želiš li djevojku za jednu noć? Nađi vijest o Arsenalu na sportsport.ba i komentatora sa nick-om Gazija. To je zapravo Mia Khalifa koja u pauzama snimanja kaki na vijestima o Arsenalu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi