6

Komentari (6)

Mele
On da je doveo i Zahu, Sancha, Ronalda, nebi osvojio nista...Lako je bilo u Parizu, sa Seviljom su igraci ginuli na terenu, pa je uspio..
SakeArsenal
Koji ti je ovo profil @ZIJAAA_GA?
SakeArsenal
@ZIJAAA_GA Da obećao sam, ali sam skontao da me boli ona stvar za tebe i za ljude poput tebe. sPoRtSkI pOzDrAv.
SakeArsenal2
@ZIJAAA_GA predpostavljam da ne vidiš moju poruku pa sam napravio ovaj profil da ti kažem nešto. Da, obećao sam da više neću koristiti ovaj sajt, ali nakon nekog vremena sam skontao da previše pažnje dajem liku sa interneta, skontao sam da me boli ona stvar za tebe i za ljude poput tebe. Slobodno nastavi pisati "činjenice o malom klubu iz Londona" jer me više ne zanimaš. Sportski pozdrav.
SakeArsenal2
@ZIJAAA_GA mene pitaš koji mi je profil po redu? hahaahahahahahahaaha, al haj dobro, poštujem ljude sa autizmom, ne može se tebi objasniti.
SakeArsenal2
Ja se sigurno neću sikirat jer nije vrijedno i nisam nolifer da se sikiram za klub na tv-u. PANJU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.