Emery jednom rečenicom opisao debakl protiv Liverpoola: Ovo je bilo loše!
Arsenal je trenutno na petom mjesto i izvjesno je da će se do kraja sezone boriti sa Chelseajem za poziciju koja vodi u Ligu prvaka (Foto: EPA)

Španac razočaran

Emery jednom rečenicom opisao debakl protiv Liverpoola: Ovo je bilo loše!

Midhat Šljivak

Arsenal je 2018. godinu završio na najgori mogući način.

Topnici su razbijeni na Anfieldu kod Liverpoola sa uvjerljivih 5:1, a ponovo je londonski tim odigrao katastrofalno u defanzivnom dijelu ekipe.

Unai Emery je samo jednom rečenicom opisao debakl na Anfieldu. Istakao je kako "ovo loš rezultat"...

"Krenuli smo dobro, postigli smo gol, ali nismo mogli zaustaviti njihov napad. Pokušali smo se vratiti golom u nastavku, ali penal za njih je završio utakmicu", rekao je Emery, te je dodao:

"Ovo je loš rezultat, ali iz ovog možemo naučiti kako biti bolji tim. Znamo da moramo biti bolji defanzivno. Liverpool je značajno napredovao u tom segmentu i oni nam trebaju biti promjer. Jednostavno nam je potreban napredak u odbrani", istakao je menadžer londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal prvi meč u novoj godini igra već 1. januara, a protivnik im je gradski rival Fulham

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi