Emery: Kolašinac i Ozil su 100% sada fokusirani samo na fudbal

U konkurenciji za meč protiv Burnleyja

Emery: Kolašinac i Ozil su 100% sada fokusirani samo na fudbal

E. Čaušević

Sead Kolašinac i Mesut Ozil danas su se konačno pojavili na treningu Arsenala.

Kolašinac i Ozil su izbivali s treninga i utakmica Topnika već neko vrijeme zbog pokušaja pljačke koji se desio prije nekoliko sedmica. Dvojac Arsenala bio je na meti dvojice razbojnika koji su ih pokušali opljačkati, ali to nisu uspjeli.

Bh. fudbaler se obračunao s njima i otjerao ih, ali tu se problemi nisu zaustavili. Kolašinac i Ozil su ovih dana dobili ozbiljne prijetnje zbog čega čak nisu izlazili iz svojih domova, te nisu bili na treninzima Arsenala.

Međutim, oni su se danas konačno vratili i trenirali s ekipom, te postoji šansa da za vikend budu u konkurenciji za meč protiv Burnleyja. To je danas potvrdio i trener ovog tima Unai Emery.

"Oni su psihički 100% spremni za igru. Oni su fokusirani na fudbal i to je najvažnije. Želimo im pomoći da više ne misle na ono što se desilo i to smo uspjeli. Oni su sada u ekipi i imamo više opcija za utakmicu u subotu. Sutra ćemo znati da li će neko od njih dvojice biti u početnom timu, ali svakako da konkurišu za utakmicu", rekao je Emery.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi