Emery: Neki igrači su trenutno jako skupi, čekamo pravi trenutak

Trener Arsenala o prelaznom roku

Emery: Neki igrači su trenutno jako skupi, čekamo pravi trenutak

Unai Emery od čelnika Arsenala, prema glasinama sa Otoka, nije dobio veliki budžet za nova pojačanja. Ipak, navijači Topnika se nadaju da će do kraja ljetnog prelaznog roka na Emirates ipak stići neko zvučno ime.

Za sada je Gabriel Martinelli, mladi brazilski krilni fudbaler, jedino potvrđeno pojačanje Topnika za novu sezonu, iako se londonski klub dovodi u vezu sa još nekolicinom igrača.

Sada je trener Arsenala Unai Emery poručio da ni on ni čelnici kluba ne žele žuriti već je cilj pronaći prava pojačanja za ekipu.

"Jako sam strpljiv, zato što želimo izabrati ono najbolje. Neki igrači su trenutno jako skupi, pa čekamo pravi trenutak. Prelazni rok se završava osmog augusta, ima još vremena", istakao je Emery, pa dodao:

"Ne želimo se odmah okrenuti opcijama koje nisu zacrtane kao prioritetne. Imamo dobre igrače, jako kvaliftetne mlade fudbalere, pa ako budemo dovodili, dovešćemo igrače koji će biti prava pojačanja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Arsenal se intenzivno povezuje sa mogućim transferom mladog defanzivca St. Etiennea Williama Salibe, ali i sa Wilfiredom Zahom.

Navodno je Arsenal za sjajno krilo Crystal Palacea već slao ponude, ali su one bile daleko skromnije od onoga što klub sa Selhurst Parka želi za svog igrača.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Selmir
Camon ARSENAL
0 4
dr.nele
Oooo pa ne ide prica Arsenala bez Gadijeeee mog najomiljenijeg pacijenta medju svim zivotinjama hehehe
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi