Emery nema razloga za brigu: Šefovi Arsenala i dalje podržavaju Španca
Emery ima punu podršku čelnih ljudi Arsenala

Topnici sve više zaostaju za vodećom četvorkom, ali još uvijek nećemo vidjeti promjenu trenera

Emery nema razloga za brigu: Šefovi Arsenala i dalje podržavaju Španca

S. Pašalić

Arsenal je jučer poražen na gostovanju kod Leicestera rezultatom 2:0.

Ekipa koju sa klupe predvodi Unai Emery je tako nastavila sa serijom loših rezultata i u posljednje četiri utakmice je osvojila samo dva boda.

Topnici imaju najlošiji start u Premier ligi još od sezone 1982/1983, a nakon novog poraza su mnogi pomislili da će to biti definitivno kraj Emeryja na klupi londonskog kluba.

Ipak, engleski mediji prenose informaciju da su svi šefovi Arsenala odlučni u tome da Emery i dalje ostane trener ovog tima.

Navijači su u velikom postotku za odlazak Španca, ali svi iz uprave ga i dalje sto posto podržavaju i vjeruju kako on donosi stalni napredak.

Emery je u julu prošle godine preuzeo Arsenal i od tada je vodio ovaj klub u 76 utakmica te ostvario 43 pobjede, 14 remija i 19 poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...43 pobjede, 14 remija i 19 poraza...sasvim pristojno sa tako ogranicenom ekipom...ne znam sta ocekuju od njega,covjek nije carobnjak...u prvoj sezoni dogurao do finala EL,sto je ogroman uspjeh ako uzmemo u obzir da Arsenal ima 2 europska trofeja i to u beznacajnim takmicenjima koja vec odavno ni ne postoje...navijaci Arsenala imaju prevelika ocekivanja i apetite...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi