Emery: Nemojte mi se smijati kad vam kažem na koji način učim engleski jezik

Serije mu najviše pomažu

Emery: Nemojte mi se smijati kad vam kažem na koji način učim engleski jezik

E. Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery ljetos je preuzeo klupu Arsenala nakon što je Arsene Wenger poslije 23 godine odlučio da napusti kormilo londonskog kluba.

Iako nije imao baš dobar start sezone Arsenal je lagano uzeo zalet i u posljednje vrijeme igrači ovog tima pružaju odlične partije. U igri Topnika se vidi da je Emery unio nešto novo, a ono što najviše raduje navijače jeste da Arsenal sada igra dosta ofanzivnije.

Za Emeryja ovo je prvi posao na Otoku i priznao je da se bojao da će mu jezik biti prepreka. Međutim, španski stručnjak vrijedno radi na tome da što bolje savlada engleski jezik, a za to ima neobičan način učenja.

"Bojao sam se da će jezik biti prepreka, ali srećom nije. Nemojte mi se smijati, ali vjerujte da gledam dosta serije i da tako najbolje učim engleski jezik. Najviše pratim 'Peaky Blinders' i tako najbolje učim novi jezik. Serija je jako dobra, ali teška zbog akcenta. Ipak, dobro mi ide", rekao je Emery.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi