"Uh, dobro je! Sead Kolašinac je još uvijek naš tenk"
Kolašinac se nakon povrede konačno vratio na teren i u pobjedi Arsenala protiv Bournemoutha odigrao je fantastičnu utakmicu što je oduševio navijače kluba s Emiratesa.

Navijači Arsenala zadovoljni igrom bh. igrača

"Uh, dobro je! Sead Kolašinac je još uvijek naš tenk"

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala jučer su kao gosti pobijedili Bournemouth sa 2:1 u meču 13. kola Premiershipa, a konačno je od prve minute zaigrao i bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Kolašinac ove sezone ima dosta problema s povredama, no čini se da je konačno spreman za velike izazove. Bh. fudbaler je dobio šansu jučer od prve minute protiv Bournemoutha i to je iskoristio na najbolji način. Kolašinac je igrao dosta ofanzivnije i odigrao je odličan meč, a to je obilježio asistencijom za pobjednički gol Arsenala.

Navijači Arsenala jučer su bili oduševljeni igrom Kolašinca, te su ga hvalili na sav glas na društvenim mrežama. Danas se oglasio i novinar Josh Sippie koji prati isključivo utakmice Arsenala, te nije tajna da je navijač kluba s Emiratesa.

On je imao odličan komentar na utakmicu Seada Kolašinca, te je poručio da je navijačima ovog kluba najvažnije što su vidjeli da je on još uvijek pravi tenk na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Lacazette i Ozil nisu igrali. Xhaka je bio solidan, a Bellerin je bio nekako u sjeni. Čovjek koji je preuzeo sve na sebe je bio naš tenk Sead Kolašinac. Kada je došao u klub odmah je dobio nadimak da je tenk ili naš Hulk. Imao je problema s povredama, ali jučer je dokazao da je još uvijek naš tenk i da se ne boji ničega", napisao je Sippie, te nastavio:

"Kolašinac je zastrašujuće brz. Kažem zastrašujuće jer niko ko izgleda kao tenk ne smije biti tako brz. Vratio se na najbolji način. Samo je Mustafi osvojio jučer više lopti od Bosanca koji je zaslužen za oba gola našeg kluba".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Merlin
Hvala Seo na 11 bodova na fantaziju!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi