Emery: Ozil ostaje u Arsenalu, trebamo ga

Menadžer Arsenala se oglasio

Emery: Ozil ostaje u Arsenalu, trebamo ga

Engleski mediji posljednjih dana sve više pišu o tome da bi Mesut Ozil mogao napustiti Arsenal.

Ozil koji je doskoro slovio za ponajbolju desetku svijeta u posljednje vrijeme i ne igra mnogo, a kako je u srijedu protiv Tottenhama ostao van sastava, sve više su se intenzivirale glasine da u njemačkog nogometaša i ne vjeruje previše trener Unai Emery.

Daily Mail je, između ostalog, pisao da u Arsenalu razmatraju mogućnost da Ozila pošalju na posudbu, međutim nije dugo trebalo čekati da se oglasi i sam Emery, te stane na kraj takvim natpisima.

"Ozil će biti u sastavu za meč sa Burnleyjem", potvrdio je Emery, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svaki igrač s dobrim mentalitetom je potreban da nam pomogne svojim kvalitetom. Potreban nam je i Ozil. Ima li budućnost u Arsenalu? Da, zašto ne?", poručio je menadžer Arsenala.

Nijemac je inače među najplaćenijim igračima Arsenala sa sedmičnom plaćom od 350 hiljada funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi