Emery prokomentarisao Ramseyja, ali i dvojicu mogućih pojačanja Arsenala

Januar bi mogao donijeti promjene

Emery prokomentarisao Ramseyja, ali i dvojicu mogućih pojačanja Arsenala

Januarski prelazni rok mogao bi donijeti određene promjene u Arsenalu, čiji menadžer Unai Emery nije isključio mogućnost dovođenja pojačanja.

Emery je istakao da u obzir dolaze samo posudbe igrača, tačnije da klub sigurno neće nikoga kupiti u zimskom prelaznom roku.

Sa dolaskom u Arsenal se povezuju Denis Suarez i Ever Banega, o kojim je menadžer Topnika govorio na press konferenciji uoči utakmice protiv West Hama.

"Ne možemo nikoga kupiti u januaru, pa u obzir dolaze samo posudbe. Denis Suarez? Ne znam kakva je njegova situacija, ali znam da klub radi na dovođenju fudbalera koji bi nam bili isplativi ako dođu na posudbu", rekao je Emery, te potom nastavio:

"Što se tiče Evera Banege, dugo poznajem tog fudbalera i znam da je sjajan. Međutim, sada vam ne mogu više reći jer u ovom trenutku nemam novih vijesti o njemu. Klub radi na tom planu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Već je izvijesno da će Arsenal ostati bez Aarona Ramseyja, koji je odlučio preći u Juventus. Taj transfer je već dogovoren ali će se desiti nakon završetka sezone.

"Poštujem njegovu odluku, ali mogu reći da mi je malo žao što odlazi jer igra sjajno u posljednje vrijeme. Ponaša se profesionalno, još uvijek je s nama i vidim da se ništa nije promijenilo po pitanju njegovog pristupa treninzima. To je najvažnije i nešto što od njega tražim do samog kraja", poručio je Emery.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi