Juventusu u nedjelju na medicinske preglede stiže novo pojačanje

Od njega će više plaćen biti samo Ronaldo

Juventusu u nedjelju na medicinske preglede stiže novo pojačanje

Navijači Juventusa mogu odahnuti jer je još jedna višemjesečna transfer saga završena pozitivno po njihov klub.

Danas su svi ugledni otočki mediji prenijeli kako je Velšanin Aaron Ramsey konačno dogovorio sve uslove oko ugovora sa Starom damom te će u nedjelju stići u Torino kako bi obavio medicinske preglede.

Podsjetimo, ovom fudbaleru ističe ugovor sa Arsenalom na kraju tekuće sezone, pa će u Juventus doći kao slobodan igrač i to na ljeto.

Ovo nije prvi put da Stara dama na ovakav način posluje jer su 'na isti fazon' došli igrači poput Danija Alvesa, Patrica Evre, Emrea Cana, Paula Pogbe...

Inače, Ramsey će godišnje u Juventusu zarađivati oko 7,5 miliona eura i bit će drugi najplaćeniji igrač kluba. Ispred njega će biti samo Ronaldo, a iza će ostati Paulo Dybala i Douglas Costa.

On je dres Topnika nosio deset godina, a u tom periodu je upisao 252 nastupa u Premier ligi te je postigao 52 pogotka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kikiriki
Nista ovaj nece da napravi u juventusu u to sam siguran
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti