5

Komentari (5)

EdwinPol
Ti si najveca tremerska ubleha svih vremena. Slucajno osvojio nekoliko Europa liga sa Seviljom i na tome.zivis cijeli zivot. Gdke god drugo si radio, pokazao si kolila si ubleha.
Maestro
Ti si sa oznakom ekipom primio 6 komada i onako kukavički igrao defanzivmo i ti bi sudiju mijenjao?
Śmeker007
Hahahahahah cu to defanzivno, a Barca bez sudije ne bi nikad prosla, al sta ces naviklo se simuliranje Suarezovo itd... Sjecas li se mozda? Suarez-Sergi Roberto i 12ti igrac Aytekin... jajajajajaj a 2009 Chelsea da ne spominjemo..
Maestro
Nisam navijač ako misliš govorim o treneru koji krivi sudiju za onakav poraz hahahaha baš smiješno... al šta ćeš kad sudije nekog vole naviklo se hahahaha
Maestro
A ti smekeru007 to su izgleda okorjeli VARealocac pa da te podsjetim na bernabeu bayern kad ste izbacili zajedno sa madjarem Kasai pa juve simuliranje onog padavicara Vaskeza itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.