Emery: Uzbuđen sam, započinjem novo poglavlje u historiji Arsenala

Od danas i zvanično na klupi Arsenala

Emery: Uzbuđen sam, započinjem novo poglavlje u historiji Arsenala

Ono što se pretpostavljalo u posljednjih nekoliko dana, dobilo je službenu potvrdu - Unai Emery je novi menadžer Arsenala.

Španski strateg je na dužnosti menadžera Arsenala zamijenio Arsenea Wengera, koji se na toj poziciji zadržao gotovo 22 godine, a ovo će mu ujedno biti sedmi klub u karijeru na čiju će klupi zasjesni.

Ni on sam nije skrivao oduševljenje nakon što je cijeli posao finaliziran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam što se pridružujem jednom od najboljih klubova. Arsenal je poznat i voljem diljem svijeta zbog svog stila igre, privrženosti mladim igračima, fantastičnom stadionu i načinu na koji klub funkcionira općenito. Jako sam uzbuđen što su mi dali odgovornost da započnem novo poglavlje u Arsenalovoj historiji", izjavio je 46-godišnji Emery.

Emery je prethodno, podsjećamo, vodio Paris Saint-Germain, Sevillu, Spartak iz Moskve, Valenciju, Almeriju i Lorca Deportivo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi