Emery: Želim da Di Maria i Pastore ostanu u klubu

Želi sačuvati Argentince

Emery: Želim da Di Maria i Pastore ostanu u klubu

U posljednje vrijeme aktuelne su špekulacije da bi Angel Di Maria i Javier Pastore mogli napustiti Paris Saint-Germain.

Di Maria i Pastore ove sezone nisu prvi izbor Unaija Emeryja, premda se ne može reći da ne dobijaju priliku, no jasno je da igrači njihovog kalibra žele bitniju ulogu i stoga ne čudi što razmatraju odlazak.

Trener Parižana je pitanje vezano za budućnost ovog dvojca dočekalo i nakon utakmice protiv Caena.

"Oni znaju šta mislim. Razgovarali smo veoma otvoreno, rekao sam da su važni za tim i da sam veoma zadovoljan njima. Oni žele da igraju svaku utakmicu, kao što svako želi, ali pokušao sam da im objasnim da to ne ide tako kada ima toliko utakmica u sezoni i kada se napadaju trofeji na svim frontovima", rekao je Emery.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mediji u Francuskoj pišu da je za dovođenje Di Marije i Pastorea interes pokazao Inter. Ostaje da se vidi hoće li ih Emery uspjeti zadržati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi