"Dao bih život za Messija, želim umrijeti za njega"
Foto - EPA

Emiliano Martinez zaluđen Leom

"Dao bih život za Messija, želim umrijeti za njega"

M. Šljivak

Lionel Messi uspio je odvesti reprezentaciju Argentine do trofeja na Copa America.

Sjajni Argentinac konačno je došao do značajne titule i u reprezentativnom dresu, a konačno je iza sebe imao i pravi tim koji je radio za njega.

Golman Aston Ville Emiliano Martinez branio je čudesno, a o Messiju je sipao hvalospjeve nakon završetka turnira.

"Volio bih da sam sa njim igrao svaki meč. Bio bih mnogo bolji golman", započeo je razgovor za Ole Emiliano Martinez.

Golman Aston Ville je od zvijezde Barcelone imao zaista veliku podršku tokom Copa America i ovaj je u njemu stekao doživotnog prijatelja i obožavaoca.

"Došao je i zagrlio me u polufinalu. Na Instagram je postavljao određene stvari o meni i to mi je dalo dodatnu snagu u finalu. Zabio je svoj gol sa penala i došao je do mene, zagrlio me i rekao mi da ću odbraniti barem jedan šut. Najmanje što sam mogao uraditi za njega je pomoći mu da dođe do finala", istakao je Martinez.

Sjajni golman ističe da bi dao život za Lea.

"Dao bih život za Messija, želim umrijeti za njega", rekao je Martinez.

Messi je konačno dobio pravu ekipu u reprezentaciji Argentine i vidjet ćemo koliko će Gaučosi napraviti na Svjetskom prvenstvu 2022. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi