Novo poniženje za mladu zvijezdu Barcelone

Pada sve niže

Novo poniženje za mladu zvijezdu Barcelone

E. Škorić

Predsjednik Barcelone Joan Laporta našao je način za kažnjavanje igrača koji odbijaju smanjenje plate.

Ilaix Moriba je odbio da smanji platu koje mu Barcelona nudi, pa ga je Laporta odlučio dodatno spustiti, tako što ga je prebacio u -19 ekipu Barcelone.

On je već bio u B timu Barcelone u predsezoni, a sada će biti prekomandovan još niže.

Prema navodima španskih medija, Moribini agenti smatraju da bi on trebao zarađivati više nego što zarađuje, a dodaje se da Laporta nema namjere popustiti i da će, ako treba, uvoditi razne vrste kažnjavanja igrača ako ne prihvate da im se smanji plata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je poput mnogih velikih klubova u krizi i ovo je jedan od načina da se steknu financijska sredstva.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Nije zbog toga prebacen u mladi tim, nego sto ne zeli da produzi ugovor!!
12 0
MaDaj
Novinar, glup si ko K sine ... ne radi se o zahtjevu za smanjenje plate ljakse, nego se radi o pregovaranju oko novog ugovora... malom istice ugovor sledece godine i pokusavaju da ga produze, i Barca i Mali zele da ga produze ali agenti traze previse love....
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi