Ko se zadnji smije, najslađe se smije: Najbolniji mogući udarac za bezobraznog golmana!
Neki izvori javljaju da se Aston Villa želi riješiti Emiliana Martineza.

Nije to očekivao

Ko se zadnji smije, najslađe se smije: Najbolniji mogući udarac za bezobraznog golmana!

Eldar Ganibegović

Emiliano Martinez s Argentinom je postao prvak svijeta, ali se nije proslavio ponašanjem u toku proslave. Sada bi mogao dobiti bolan, najbolniji udarac koji svakako nije očekivao nakon sjajnog turnira.

Svjetsko prvenstvo u Kataru nedavno je završeno, a titulom prvaka svijeta po treći put u historiji okitila se Argentina.

Iz njihovih redova izabran je i najbolji golman turnira, a u pitanju je čuvar mreže Aston Ville, Emiliano Martinez.

On je prvo na jako ružan način proslavio nagradu za najboljeg golmana Mundijala tako što ju je stavio na međunožje.

Po povratku u Argentinu ovaj je golman ismijavao i najboljeg francuskog igrača, Kyliana Mbappea, koji mu je postigao tri gola u finalu.

Menadžer Aston Ville Unai Emery, očekivano, nije bio zadovoljan ponašanjem svog igrača, te je najavio ozbiljne razgovore s njim kada se vrati u Birmingham.

Oglasi

"Kada imate velike emocije teško ih je kontrolisati. Razgovarati ću sa njim naredne sedmice o njegovim proslavama. Poštujem to što je trenutno u nacionalnom timu, ali kada je ovdje, onda je on naša odgovornost. Morat ćemo mu to dati do znanja", bio je jasan Emery.

Danas pojedini engleski mediji prenose novu nevjerovatnu vijest vezanu za Emiliana Martineza koja će ga, ukoliko je istina, sigurno pogoditi.

Naime, piše se kako Unai Emery želi da proda Emiliana Martineza nakon svega što se dogodilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko se to desi, jasno je da bi razloga za smijeh imao i Mbappe, jer mu sigurno nije svejedno da ga neko ismijava nakon što je poražen u finalu i to u kojem je postigao četiri gola, računajući i onaj u raspucavanju. 

Top Komentari

nestofino
E ovo je BAHATOST i prkos svim ljudima ( I U SPORTU I ŽIVOTU) a svi smo mi ( manje više ) ISTI.
3 8
MaDaj
Unai hoće da unovči slavu sa WC, ništa to nema sa proslavama sine, nego tip skontao da ima najboljeg golmana turnira i želi da zaradi na njemu
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi