Detalji tragedije u kojoj je stradao sin Ballacka: "Smrskao ga je, preminuo je na licu mjesta"

Odmarali u Portugalu

Detalji tragedije u kojoj je stradao sin Ballacka: "Smrskao ga je, preminuo je na licu mjesta"

Samir Mlaćo
Emilio Ballack, sin legendarnog Michaela Ballacka, jučer je poginuo u 18. godini.

Nesreća se desila u Portugalu kada je Emilio vozio quad, te izgubio kontrolu nad njim.

Sletio je sa četverotočkaša koji je zatim pao na njega i spasa mu nije bilo. Preminuo je na licu mjesta, iako se hitna pomoć pojavila vrlo brzo.

Mediji su uspjeli doći do konkretnijih informacija o cijeloj tragediji. Tragedija se u blizini porodične kuće za odmor u mjestu Troia (Portugal).

Mirror prenosi da je Emiliova baka Karin prva pozvala pomoć, no već je bilo kasno. Navodi se da je na imanju tada bio i Michael sa druga dva sina Louisom i Jordijem, te Emiliovim dedom Stefanom.

“Mladić je izgubio kontrolu, prednji točkovi su se podigli, a on je pao nazad. Vozilo se podiglo i zatim ga jako udarilo, te smrvilo“, navode policijski izvori za Correio da Manha.

Oglasi

Emilio je nedavno završio školu u Minhenu, a odmarao je sa ostatkom porodice na imanju koje je njegov otac kupio prije nekoliko godina.

Često je objavljivao fotografije iz tog mjesta, što pokazuje da je uživao u prekrasnoj prirodi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nikome nije jasno zbog čega je Emilio u jutarnjim satima se odlučio za vožnju, dok je ostatak porodice uživao u roštilju.

Brojni poznati sportski istakli su saučešće porodici Ballack te naveli da su uz njih u ovim teškim momentima. Iz porodice se očekivano još nisu oglasili, a u Portugalu se čeka i dolazak Simone Lambe, bivše supruge Michaela, mame njegova tri sina.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Nedaj boze nikome. Tuga u pm :/
8 0
A u pi*** materinu. Saucesce familiji, zao mi je.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije