FK Tuzla City doveo spektakularno pojačanje
Foto - FK Tuzla City

Emilio Nsue potpisao

FK Tuzla City doveo spektakularno pojačanje · Zvanično

Midhat Šljivak

FK Tuzla City angažovao je spektakularno pojačanje.

Novi fudbaler tuzlanskog premijerligaša postao je reprezentativac Ekvatorijalne Gvineje Emilio Nsue koji je dogovorio saradnju do kraja sezone.

Ovaj 32-godišnji ofanzivac se već priključio Plavima u Ljubuškom čiji se debi očekuje naredne sedmice kada Tuzlaci igraju protiv Posušja.

Nsue je nedavno igrao u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija i vjerovatno je najzvučnije ime koje će igrati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegov zadnji klub je kiparski Apoel, a prije toga igrao je za engleske klubove Birmingham i Middlesbrough te španske Mallorcu, Real Sociedad i Castellon.

Do početka drugog dijela sezone očekuje se da će tim s Tušnja pojačati još jedan fudbaler, a vidjet ćemo o kome je riječ.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sarayson
Vrhunsko ime za nasa fudbalska takmicenja. Zaista bi mogao biti prevaga u korist TC.
29 1
Lewa_9
Ovo je pravo pojacanje, preko 100 utakmica u La Ligi i kapiten reprezentacije koja je igrala 1/4 finale na AFCONu, a ne ono smece poput Suljica sto dovodi САРАЈЕВО
13 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi