Sarajevo bira sportskog saradnika: Milošević nije, je li Vukičević?

Nova lica u bordo klubu

Sarajevo bira sportskog saradnika: Milošević nije, je li Vukičević?

Upravni odbor FK Sarajevo je danas (ponedjeljak) održao vanrednu sjednicu na kojoj je donesena odluka o uspostavljanju funkcije koordinatora sportskog segmenta i imenovanju osobe koja će tu funkciju obavljati u narednom periodu.

Iz bordo tima su najavili da će novog sportskog saradnika imenovati na press konferenciji koja je zakazana za srijedu a, prema informacijama SportSport.ba, najbliži tom mjestu je Slaviša Vukičević.

Bivši as FK Sarajevo i član šampionske generacije ovog kluba iz 1985. godine vjerovatno će biti imenovan za koordinatora sportskog segmenta kluba sa Koševa, a s tom pozicijom se posljednjih dana u vezu ozbiljno dovodio i Semjon Milošević.

Međutim, prema saznanjima SportSport.ba, šanse da Milošević dobije funkciju u klubu sa Koševa nisu velike, pa je na tom mjestu najrealnije očekivati Vukičevića, ukoliko se u međuvremenu ne dese neke ozbiljnije promjene. Semjon Milošević je za SportSport.ba istakao da ga sa Koševa u posljednjih nekoliko dana niko nije kontaktirao, iako je ranije bilo priče o uspostavljanju saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na press konferenciji zakazanoj u srijedu za 12:00 će se prisutnim obratiti predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić, generalna direktorica Sabrina Buljubašić i koordinator za sportski segment koji će tada biti imenovan i zvanično predstavljen.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Beli
Za Vukičevića je laž, seoske varalice idite iz kluba molim vas
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi