Emir Halilović produžio ugovor s mađarskim prvoligašem

Nekadašnji igrač Sarajeva

Emir Halilović produžio ugovor s mađarskim prvoligašem

E. Ganibegović

Bh. fudbaler Emir Halilović produžio je ugovor s mađarskim prvoligašem Zalaegerszegom.

Potvrdio je to klub na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

"Imamo sjajne vijesti! Emir Halilović potpisao je novi produžetak saradnje tako da će s nama ostati do 2023. godine", stoji u opisu objave.

Egy remek hírrel szolgálhatunk: Emir Halilovic is hosszabbított, így 2023-ig marad velünk kék-fehérben!🔵⚪️ #HajráZTE #EzEgerszeg

Posted by ZTE FC Zalaegerszeg on Monday, January 24, 2022

Halilović je ove sezone za svoj tim odigrao ukupno 18 utakmica i postigao jedan pogodak.

Ovog 32-godišnjeg Zvorničanina najviše pamtimo iz 2018. i 2019. godine kada je nosio dres FK Sarajevo. U BiH je još igrao za Zvijezdu iz Gradačca i Budućnost iz Banovića gdje je i počeo karijeru.

U inostranstvu ima mnogo iskustva, s obzirom na to da je igrao u Češkoj (Hradec Kralove, Prevysov), Slovačkoj (Spartak Trnava), Austriji (Blau Weiss Linz), Turskoj (Boluspor, Bandirmaspor), a sada je u Mađarskoj.

Spomenimo i to da ima i jedan uknjižen nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi