Velež dovodi Emira Halilovića?

Kontakt uspostavljen

Velež dovodi Emira Halilovića? · Saznajemo

M. Šljivak

Mostarski Velež mogao bi uskoro dobiti još jedno pojačanje.

Nakon Dženana Zajmovića i Tarika Isića, novi član Rođenih mogao bi postati iskusni krilni fudbaler Emir Halilović.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, kontakti između Veleža i 31-godišnjeg fudbalera su uspostavljeni i postoji velika mogućnost da pojača Rođene.

Halilović je dobro poznat bh. javnosti. Bio je dio ekipe Sarajeva koja je u sezoni 2018/2019 osvojila duplu krunu i igrao je dosta dobro u timu sa Koševa.

U Bosni i Hecegovini Halilović je još nastupao za banovičku Budućnost i Zvijezdu iz Gradačca, a potom je igrao u Češkoj, Slovačkoj i Austriji.

Od prošle godine je u Turskoj. Nastupao je prvobitno za Boluspor, a sada je član ekipe Bandirmaspora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protekle sezone Halilović je u Prvoj ligi Turske odigrao 24 utakmica i ima učinak od gola i asistencije.

Podsjetimo, Velež je prošlu sezonu završio na trećem mjestu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i nakon više od tri decenije je ostvario plasman u Evropu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
Gledaj naslova Gledaj ludila ja reko Ronalda dovode
7 10
starmac
Odlično.Bravo uprava.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi