Emir Hodžurda pojačao Radnik iz Bijeljine

Bivši stoper Željezničara

Emir Hodžurda pojačao Radnik iz Bijeljine

Nekadašnji stoper Željezničara Emir Hodžurda danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Radnikom iz Bijeljine.

Hodžurda je u prošloj sezoni nastupao za Vitez, za koji je odigrao 21 utakmicu, a nakon potpisivanja ugovora je istakao da je zadovoljan zbog dolaska u Bijeljinu.

"Drago mi je što sam postao novi član Radnika. Zahvalio bih se ljudima iz Uprave na korektnim pregovorima, a moja želja je da se što prije uklopim u ekipu kako bih pomogao Radniku u ostvarivanju ovosezonskih ciljeva. Dat ću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje", rekao je Hodžurda.

Radnik će do kraja prelaznog roka sigurno dovesti još fudbalera, a prioritet je pronaći zamjenu za napadača Marka Obradovića koji je otišao u kazahstanski Aktobe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije