Emir Spahić ne igra protiv Bayera
FOTO: EPA

HSV oslabljen u Leverkusenu

Emir Spahić ne igra protiv Bayera

Bh. reprezentativac Emir Spahić neće nastupiti u nadolazećoj utakmici 26. kola Bundeslige protiv Bayera.

Naredno kolo za Hamburger SV donosi utakmicu na Bay-Areni protiv tima iz Leverkusena, međutim naš iskusni defanzivac neće konkurisati za sastav jer je u prošlosedmičnom duelu sa Herthom zaradio peti žuti karton.

"Uvjeren sam da nije namjerno dobio žuti karton, jer je želio igrati pred navijačima Bayera. Tamo je proveo lijep period svoje karijere", kazao je trener Bruno Labbadia za njemačke medije. 

Spahić je u ove sezone neizostavna karika u Labbadijinom timu i po svemu sudeći uskoro će saradnju sa Hamburger SV-om produžiti na godinu dana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi